17.8 C
sumedang, indonesia
Wednesday, November 22, 2017
Tags Seni

seni

Jaipongan hiji kasenian wanda kiwari hasil tina paduan seni tradisional nu dimodernkeun, alhasil buah karya kreativitas seniman asal Bandung Gugum Gumbira. Perhatianana kana kasenian rakyat nu salah sahijina ketuk tilu nu dipola kana gerak ibing nu nyampurkeun  pola-pola gerak...
Kuda Renggong merupakeun salah sahiji seni pintonan rakyat nu asalna asli ti Sumedang.   Kata "renggong" dinaseni ieu mangrupa metatesis tina kata  ronggeng nyaeta kamonesan  cara lengkah kuda nu meunang ngalatih keur nari dina pirigan musik kendang.  Kuda ditumpakan ku...
Jual Domba Garut Sumedang
Hosting Unlimited Indonesia