17.8 C
sumedang, indonesia
Saturday, November 25, 2017
Tags Seni reak

seni reak

Seni Reak ngarupakeun hiji kasenian nu ngawinkeun seni tradisional seni reog, angklung, kendang pencak, seni tari jeung seni topeng.  Kasenian ieu biasana sok dimaenkeun ku kolot kolot atawa seniman anu geus darewasa.  Asal usulna, seni reak diciptakeun sangkan narik...
Jual Domba Garut Sumedang
Hosting Unlimited Indonesia