20.7 C
sumedang, indonesia
Thursday, June 29, 2017
Tags Jaiponga

jaiponga

Jaipongan hiji kasenian wanda kiwari hasil tina paduan seni tradisional nu dimodernkeun, alhasil buah karya kreativitas seniman asal Bandung Gugum Gumbira. Perhatianana kana kasenian rakyat nu salah sahijina ketuk tilu nu dipola kana gerak ibing nu nyampurkeun  pola-pola gerak...