17.8 C
sumedang, indonesia
Saturday, November 25, 2017
Sunda

Sunda

Geus ilahar dipilemburan mah, sok galécok nu gunem catur di warung, bari jeung ngopi boh isuk-isuk saméméh indit ka sarawah atawa samulangna. Ceuk uing, politikus lembur ieu payus lamun ditaékeun jadi tulisan, lain ngan ukur tutur tinular wungkul. Sanajan dina prak-prakanamah lain dua inohong anu galécok ngobrol téh, réa...
WADO – Kesel alatan tacan aya kacindekan iraha dimimitina pangwangunan pasar Wado, anu kaduruk ampir 6 bulan kalarung. Salahsaurang warga pasar Wado, Enok, nyebutkeun yén manéhna moal milih calon Bupati Sumedang anu teu merjoangkeun pasar Wado. “Abdimah badé milih calon bupati anu tiasa ngawangun pasar Wado saénggal-énggalna,” kitu pok pokanna...
Jual Domba Garut Sumedang
Hosting Unlimited Indonesia