Kereta Naga Paksi

9 April 2010 15:07 WIB
 
2

Koleksi Museum Prabu Geusan Ulun Sumedang

2 COMMENTS

  1. Naga Paksi Panginteun kang…kade ah bilih lepat nyerat…kedah paos paksa jeung paksi